Bulevar Oslobođenja 337c, 11000 Beograd, Srbija

Plastični materijali

  • uređaji za gasno hlorisanje i neutralizaciju hlora
  • oprema za pripremu i doziranje hemikalija
  • automatska kontrola hlorisanja i merni uređaji
  • scada sistemi i daljinski prenos podataka
  • proizvodnja hipohlorita iz soli, ozon generatori, uv sterilizatori
  • tretman otpadnih voda i kontrola algi i biofilma primenom ultrazvuka

 

Zašto plastični materijali – plastika?

Plastični materijali (Plastika) se veoma lako prave, neuništivi su, lagani a jaki, jeftiniji za proizvodnju, nelomljivi su, transparentni, mogu se koristiti veoma dugo, bezmirisni su, imaju organsko poreklo (nafta), otporni na vodu i hemikalije … One se već zamenile mnoge tradicionalne materijale, kao što su drvo, kamen, koža, papir, metal, staklo, i keramika, u velikom broju oblika njihove ranije upotrebe. Plastične mase se prerađuju valjanjem u folije, istiskivanjem pod pritiskom, ubrizgivanjem, pasiranjem, itd. Zbog svojih mehaničkih svojstava i mogućnosti oblikovanja plastične mase su potisle mnoge druge materijale i njihova je industrija u stalnom porastu.

Mogu biti u obliku trakastih zavesa, ploča, šipki, profila i žica za varenje.

 

Plastični materijaliP V C  trakaste zavese

Fleksibilne zavese su jednostavno i ekonomično rešenje za sprečavanje gubitka toplotne energije iz industrijskih prostora, kao i za očuvanje temperature u prostorijama koje se rashlađuju, t.j. tamo gde je bitno održati konstantnu temperaturu. One se mogu koristiti i kao ekonomično i fleksibilno rešenje za podelu većih hala u manje prostore.

detaljnije

plastični materijali 2Plastične ploče, šipke, profili, žice za varenje

Plastični materijali se isporučuju u obliku ploča, cevi, punih i šupljih šipki, profila i žica za varenje u različitim dimenzijama. Plastične ploče, profili, šipke, žice za varenje imaju primenu u raznim aplikacijama.

detaljnije

Comments are closed.