Bulevar Oslobođenja 337c, 11000 Beograd, Srbija

Merači protoka

  • uređaji za gasno hlorisanje i neutralizaciju hlora
  • oprema za pripremu i doziranje hemikalija
  • automatska kontrola hlorisanja i merni uređaji
  • scada sistemi i daljinski prenos podataka
  • proizvodnja hipohlorita iz soli, ozon generatori, uv sterilizatori
  • tretman otpadnih voda i kontrola algi i biofilma primenom ultrazvuka

Merači protoka su instrumenti koji se koriste za merenje linearnog, nelinearnog, masenog ili volumetrijskog protoka tečnosti ili gasa. Protok može biti meren na razne načine.

Elektromagnetni merači protoka

elektromagnetni merači protoka

Elektromagnetni merači mere protok provodljivih tečnosti. Ne ometaju protok, nema pada pritiska, mere protok prljavih tečnosti i imaju veliki opseg veličina. U ponudi imamo elektromagnetne merače protoka za razne vrste aplikacija od renomiranih Evropskih proizvođača. Koriste se u aplikacijama kao što su : tretman pitke vode, tretman otpadne vode, energetici, industriji hrane i pića, rudarstvu i obradi minerala, industriji celuloze i papira i hemijskoj industriji.

detaljnije

Ubodni merači protoka

ubodni merači protoka

Ubodni merači omogućavaju laku instalaciju, bez potrebe za zaustavljanjem toka kroz cev. Ugrađuju se kroz rupu na cevi tako da štede prostor, čineći ih idealnim izborom tamo gde je prostor bitan faktor. Nemaju pokretnih delova, otporni su na koroziju da bi obezbedili dugoročnu pouzdanost i minimalne troškove održavanja. Imaju precizno merenje preko širokog opsega veličina cevi, zadovoljavjući mnogo različitih aplikacija.

detaljnije

Impulsni vodomeri

impulsni vodomeri

Vodomer se upotrebljava za precizno merenje protoka svih vrsta hladne vode temperature do 40°C , a prema zahtevu i tople vode temperature do 90°C. Jednostavan je za montažu i demontažu. Ugrađuje se na mestima gde se zahteva preciznije doziranje (pumpa vrši doziranje prema impulsu sa vodomera).

detaljnije

Ultrazvučni merači protoka

ultrazvučni merači protoka

Ultrazvučni merači ne ometaju proticanje tečnosti, mogu biti pričvršćeni na cev bez ubadanja, mogu biti veoma precizni, trpe visoke pritiske i ekstremne temperature i lako se održavaju. Najčešće aplikacije su merenje protoka: pitke vode, otpadne vode, vrele i ohlađene vode, nafte, raznih hemikalija kao što su alkohol, kiselina kao i rastvarača i ostalih tečnosti.

detaljnije

Comments are closed.