Bulevar Oslobođenja 337c, 11000 Beograd, Srbija

Automatska kontrola hlorisanja i merni uređaji

  • uređaji za gasno hlorisanje i neutralizaciju hlora
  • oprema za pripremu i doziranje hemikalija
  • automatska kontrola hlorisanja i merni uređaji
  • scada sistemi i daljinski prenos podataka
  • proizvodnja hipohlorita iz soli, ozon generatori, uv sterilizatori
  • tretman otpadnih voda i kontrola algi i biofilma primenom ultrazvuka

Merna ćelija rezidualnog hloramerna ćelija rezidualnog hlora

Merna ćelija rezidualnog hlora je uređaj za kontinualno, precizno merenje reziduala. Uređaj radi na amperometrijskom principu. U mernu ćeliju inkorporiran je kontinualni, hidraulički sistem čišćenja elektroda pomoću rotirajućih kuglica, tako da se eliminišu smetnje u signalu i eleminiše potreba za čestom rekalibracijom instrumenta.

detaljnije

Analizator rezidualnog hlora AH-2003analizator rezidualnog hlora ah-2003

Analizator rezidualnog hlora AH-2003 testiran je i dokazan kao pouzdan uređaj za kontinualno, precizno merenje reziduala. Uređaj radi na amperometrijskom principu i dizajniran je da kontinualno meri slobodni hlor u vodi, plivačkim bazenima ili u raznim procesnim aplikacijama.

detaljnije

Analizator rezidualnog hlora AH-2003/10analizator rezidualnog hlora ah-2003/10

Analizator rezidualnog hlora AH-2003/10 testiran je i dokazan kao pouzdan uređaj za kontinualno, precizno merenje reziduala. Uređaj radi na amperometrijskom principu i dizajniran je da kontinualno meri slobodni hlor u vodi, plivačkim bazenima ili u raznim procesnim aplikacijama.

detaljnije

Detektor hlora DH-2003detektor hlora dh-2003

Detektor hlora namenjen za detekciju prisustva i kontinualno merenje koncentracije hlora u zoni koja se nadzire, kao što je prostorija sa uređajima za doziranje hlora ili skladište za pune/prazne rezerbne boce. U tanju je da detektuje veoma niske koncentracije, ispod 0,5 ppm.

detaljnije

Kontroler za automatsko doziranje hipohlorita AU-2004/15kontroler za automatsko doziranje hipohlorita au-2004/15

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i servisiranju uređaja za hlorisanje vode, firma AQUA INTERMA INŽENJERING je razvila svoj mikroprocesorski uređaj za automatsko doziranje hipohlorita AU-2004/15.

detaljnije

Sistem za automatsko doziranje gasnog hlorasistem za automatsko doziranje gasnog hlora as-2004/15

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i servisiranju uređaja za hlorisanje vode, firma AQUA INTERMA INŽENJERING je razvila sistem za automatsko doziranje gasnog hlora AS-2004/15. U njemu su primenjeni moderni principi kompjuterizovanog upravljanja i automatizacija.

detaljnije

Turbidimetarturbidimetar

Turbidimetar je uređaj za merenje mutnoće(ili oblačnosti) vode, uzrokovane suspendovanim česticama.Turbidimetar se sastoji od sonde za merenje mutnoće, merne ćelije, i kontrolera.

detaljnije

Comments are closed.