agrouniktretman vodetuv nord
Bulevar Oslobođenja 337c, 11000 Beograd, Srbija

Hlorisanje sa solarnim napajanjem

Hlorisanje na solarnu energiju

09.08.2017. – Ivanjica – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad automatsko tečno hlorisanje vode koje se napaja solarnom energijom.

 
 
 
 
 
 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Hlorisanje sa solarnim napajanjem

Hlorisanje Neoplanta

Hlorisanje na solarnu energiju

17.07.2017. – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad osnovno i završno automatsko tečno hlorisanje vode.

 
 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Hlorisanje Neoplanta

Fabrika vode Zrenjanin

fabrika vode zrenjanin

15.06.2017. – Puštanjem sirove vode iz bunara u sistem postrojenja za prečišćavanje vode, danas je fabrika vode u Zrenjaninu počela s probnim radom. Već za nedelju dana voda u gradskom vodovodu biće primetno boljeg kvaliteta, a po završetku svih testiranja opreme, tehnološkog procesa i hemijskih analiza, voda će dostići kvalitet predviđen standardima i propisima.

Kompanija Aqua Interma Inženjering je učetvovala u izgradnji postrojenja za prečišćavanje vode, isporučivanjem opreme i puštanjem u rad automatskog tečnog hlorisanja vode na tri linije.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Fabrika vode Zrenjanin

Petnica bazen neutralizacija

Petnica bazen neutralizacija
15.05.2017. – Petnica, Valjevo bazen – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad neutralizaciju hlora iz vazduha.
 
 
 
 
 
 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Petnica bazen neutralizacija

Jagodina pumpna stanica

Jagodina pumpna stanica
8.12.2016. – pumpna stanica Ribare, Jagodina – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad automatsko gasno hlorisanje vode(radno i rezervno) i neutralizaciju gasnog hlora iz vazduha.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Jagodina pumpna stanica

SAJAM VODA 2016

SAJAM VODA 2016

18.11.2016. – Kompanija AQUA INTERMA INŽENJERING je i ove godine bila izlagač na “Sajmu Voda” koji je održan u Belexpo centru u Beogradu. Tom prilikom su, pored našeg standardnog proizvodnog programa i atraktivnih eksponata, predstavljeni i mnogobrojni noviteti u oblasti tretmana vode, dozirne tehnike, tehnike merenja, automatske regulacije i prenosa podataka. Zahvaljujemo se svim posetiocima na interesovanju i vremenu koje su izdvojili.

Vidimo se i sledeće godine na istom mestu.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on SAJAM VODA 2016

POSTROJENJE ZA UKLANJANJE ARSENA IZ VODE

UKLANJANJE ARSENA RUDNIK

Naša kompanija AQUA INTERMA INŽENJERING je isporučila i pustila u rad postrojenje za uklanjanje arsena iz vode, kapacteta 5 l/s, čime je konačno rešeno pitanje vodosnabdevanja naselja Rudnik u opštini Gornji Milanovac. Postrojenje – filter stanica funkcioniše bez primene hemikalija, pri čemu su korišćeni filteri sa specijalnom ispunom koja trajno vezuje arsen (trovalentni i petovalenti), bez mogućnosti kasnijeg otpuštanja, nakon zasićenja i odlaganja ispune.

 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on POSTROJENJE ZA UKLANJANJE ARSENA IZ VODE

MOBILNO POSTROJENJE ZA TRETMAN VODE

Mobilno postrojenje za tretman vode

Mobilno postrojenje za tretman vode

Mobilno postrojenje za tretman vode kontejnerskog tipa ili montirano na kamion. Namenjeno je za tretman vode iz reka, kanala za navodnjavanje, jezera i tretman podzemnih voda. Primenjena savremena tehnologija omogućuje tretman navedenih tipova vode do kvaliteta vode za piće sa posebnim akcentom na uklanjanje suspendovanih materija, boje, amonijaka, nitrita, nitrata, teških metala i dr.

U slučaju potrebe, postrojenje se može dopuniti i dodatnim jedinicama koje su neophodne da bi se zaokružio celokupni tehnološki proces prečišćavanja vode.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on MOBILNO POSTROJENJE ZA TRETMAN VODE