agrouniktretman vodetuv nord
Bulevar Oslobođenja 337c, 11000 Beograd, Srbija

Sajam voda 2018

Sajam Voda 2017

25.10.2018. – Beograd – Kompanija AQUA INTERMA INŽENJERING vas poziva da dođete na Sajam voda 2018, koji će se održati od 14. do 16. novembra u hali Belexpocentra i paviljonu ispred hale Belexpocentra. Mi ćemo, kao i svake godine, biti na sajmu kao izlagač. Posetite nas da se bolje upoznamo i družimo!

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Sajam voda 2018

Mobilno pilot postrojenje za tretman vode

Mobilno pilot postrojenje 2

02.04.2018. – Beograd – Mobilno pilot postrojenje za tretman vode kontejnerskog tipa ili montirano na kamion. Namenjeno je za tretman vode iz reka, kanala za navodnjavanje, jezera i tretman podzemnih voda. Primenjena savremena tehnologija omogućuje tretman navedenih tipova vode do kvaliteta vode za piće sa posebnim akcentom na uklanjanje mutnoće.

U slučaju potrebe, postrojenje se može dopuniti i dodatnim jedinicama koje su neophodne da bi se zaokružio celokupni tehnološki proces prečišćavanja vode.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Mobilno pilot postrojenje za tretman vode

Postrojenje za prečišćavanje vode Malo Crniće

Postrojenje za prečišćavanje vode Malo Crniće

22.01.2018. – Malo Crniće – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila opremu i pustila u rad postrojenje za prečišćavanje vode u Malom Crniću. Sagrađeno je postrojenje za prečišćavanje vode koje će uklanjati višak amonijaka i gvožđa koji su do sada redovno pravili problem. Postrojenje se sastoji od dve bunarske pumpe, samoispirajućeg filtera, rezervoara, dve potisne pumpe, tečnog hlorisanja, kao i potrebne opreme za merenje, napajanje i upravljanje postrojenjem. Takođe ugrađen je i sistem za daljinski nadzor i upravljanje. Rezervoar sadrži 300 kubika, što znači ako dođe do privremenog nedostatka vode, korisnici neće ostati bez vode.

Malo Crniće - Samoispirajući filter
Malo Crniće - Rezervoar
Malo Crniće - Sistem za daljinski nadzor i upravljanje SCADA

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Postrojenje za prečišćavanje vode Malo Crniće

Sajam Voda 2017

Sajam Voda 2017

18.11.2017. – Beograd – Kompanija AQUA INTERMA INŽENJERING je i ove godine bila izlagač na “Sajmu Voda” koji je održan u Belexpo centru u Beogradu. Tom prilikom su, pored našeg standardnog proizvodnog programa i atraktivnih eksponata, predstavljene i dozir pumpe italijanskog proizvođača SEKO kao i daljinski pristup kontroleru AU-2004/15 preko tableta. Zahvaljujemo se svim posetiocima na interesovanju i vremenu koje su izdvojili.

Vidimo se i sledeće godine na istom mestu.

Sajam Voda 2017 - SEKO dozir pumpe
Sajam Voda 2017 - Daljinski pristup preko tableta
Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Sajam Voda 2017

Hlorisanje Neoplanta

Hlorisanje na solarnu energiju

17.07.2017. – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad osnovno i završno automatsko tečno hlorisanje vode.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Hlorisanje Neoplanta

Fabrika vode Zrenjanin

fabrika vode zrenjanin

15.06.2017. – Puštanjem sirove vode iz bunara u sistem postrojenja za prečišćavanje vode, danas je fabrika vode u Zrenjaninu počela s probnim radom. Već za nedelju dana voda u gradskom vodovodu biće primetno boljeg kvaliteta, a po završetku svih testiranja opreme, tehnološkog procesa i hemijskih analiza, voda će dostići kvalitet predviđen standardima i propisima.

Kompanija Aqua Interma Inženjering je učetvovala u izgradnji postrojenja za prečišćavanje vode, isporučivanjem opreme i puštanjem u rad automatskog tečnog hlorisanja vode na tri linije.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Fabrika vode Zrenjanin

Jagodina pumpna stanica

Jagodina pumpna stanica

8.12.2016. – pumpna stanica Ribare, Jagodina – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad automatsko gasno hlorisanje vode(radno i rezervno) i neutralizaciju gasnog hlora iz vazduha.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Jagodina pumpna stanica

NOVO

Aquainterma dozir pumpe

Analogne i Digitalne

AML DPT

3 l/h - 10 bar

Promo cena!