agrouniktretman vodetuv nord
Bulevar Oslobođenja 337c, 11000 Beograd, Srbija

Sajam Voda 2017

Sajam Voda 2017

14.11.2017. – Beograd – Posetite nas na devetom po redu “Sajmu Voda”, od 15. – 17. novembra u beogradskom Belexpocentru. Dođite da se upoznamo i družimo!

 
 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Sajam Voda 2017

Hlorisanje sa solarnim napajanjem

Hlorisanje na solarnu energiju

09.08.2017. – Ivanjica – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad automatsko tečno hlorisanje vode koje se napaja solarnom energijom.

 
 
 
 
 
 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Hlorisanje sa solarnim napajanjem

Hlorisanje Neoplanta

Hlorisanje na solarnu energiju

17.07.2017. – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad osnovno i završno automatsko tečno hlorisanje vode.

 
 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Hlorisanje Neoplanta

Fabrika vode Zrenjanin

fabrika vode zrenjanin

15.06.2017. – Puštanjem sirove vode iz bunara u sistem postrojenja za prečišćavanje vode, danas je fabrika vode u Zrenjaninu počela s probnim radom. Već za nedelju dana voda u gradskom vodovodu biće primetno boljeg kvaliteta, a po završetku svih testiranja opreme, tehnološkog procesa i hemijskih analiza, voda će dostići kvalitet predviđen standardima i propisima.

Kompanija Aqua Interma Inženjering je učetvovala u izgradnji postrojenja za prečišćavanje vode, isporučivanjem opreme i puštanjem u rad automatskog tečnog hlorisanja vode na tri linije.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Fabrika vode Zrenjanin

Petnica bazen neutralizacija

Petnica bazen neutralizacija
15.05.2017. – Petnica, Valjevo bazen – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad neutralizaciju hlora iz vazduha.
 
 
 
 
 
 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Petnica bazen neutralizacija

Jagodina pumpna stanica

Jagodina pumpna stanica
8.12.2016. – pumpna stanica Ribare, Jagodina – Kompanija Aqua Interma Inženjering je isporučila i pustila u rad automatsko gasno hlorisanje vode(radno i rezervno) i neutralizaciju gasnog hlora iz vazduha.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on Jagodina pumpna stanica

SAJAM VODA 2016

SAJAM VODA 2016

18.11.2016. – Kompanija AQUA INTERMA INŽENJERING je i ove godine bila izlagač na “Sajmu Voda” koji je održan u Belexpo centru u Beogradu. Tom prilikom su, pored našeg standardnog proizvodnog programa i atraktivnih eksponata, predstavljeni i mnogobrojni noviteti u oblasti tretmana vode, dozirne tehnike, tehnike merenja, automatske regulacije i prenosa podataka. Zahvaljujemo se svim posetiocima na interesovanju i vremenu koje su izdvojili.

Vidimo se i sledeće godine na istom mestu.

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on SAJAM VODA 2016

POSTROJENJE ZA UKLANJANJE ARSENA IZ VODE

UKLANJANJE ARSENA RUDNIK

Naša kompanija AQUA INTERMA INŽENJERING je isporučila i pustila u rad postrojenje za uklanjanje arsena iz vode, kapacteta 5 l/s, čime je konačno rešeno pitanje vodosnabdevanja naselja Rudnik u opštini Gornji Milanovac. Postrojenje – filter stanica funkcioniše bez primene hemikalija, pri čemu su korišćeni filteri sa specijalnom ispunom koja trajno vezuje arsen (trovalentni i petovalenti), bez mogućnosti kasnijeg otpuštanja, nakon zasićenja i odlaganja ispune.

 

Objavljeno u kategoriji: Uncategorized | Comments Off on POSTROJENJE ZA UKLANJANJE ARSENA IZ VODE